'Güvenli Gıda Kavramı ve Yapılması Gerekenler' konulu etkinlik için bir araya gelindi.

'Güvenli Gıda Kavramı ve Yapılması Gerekenler' konulu etkinlik için bir araya gelindi.
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından düzenlenen Lisansüstü Buluşmaları bu hafta ‘’Güvenli Gıda Kavramı ve Yapılması Gerekenler’’ konulu bir çevrimiçi etkinlik düzenledi. Herkesi yakından ilgilendiren etkinliğin konuşmacısı İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği doktora mezunu ve Intertek Cristal Uluslararası Standartlar şirketler gurubunda Danışman/Denetçi Dr. Merve PELVAN AKGÜN bizlerle olurken etkinliğin moderatörlüğünü Alanya HEP Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Zehra KAYA üstlendi.
Etkinliğe ulaşmak için tıklayınız.

Site Haritası